ExKode Forum

Dxtory => Help & Support => Topic started by: AquaUF on July 03, 2016, 08:26:56 am

Title: I have GPU bottleneck??
Post by: AquaUF on July 03, 2016, 08:26:56 am
Since the new update, it can tell you if you have any bottlenecks. It says i have a gpu bottleneck but I have pretty good specs. How can i fix this?
Specs: Cpu-intel i7 4770k
Gpu: Galax gtx 980
Ram: 8gb
Title: Re: I have GPU bottleneck??
Post by: Takedown on July 10, 2016, 06:21:00 am
Just disable the bottleneck warning, it is a new feature that isn't always reliable yet.