Author Topic: CSGO: FPS overlay HELP  (Read 1792 times)

P3NGUIN

  • Noob
  • *
  • Posts: 3
CSGO: FPS overlay HELP
« on: October 27, 2015, 09:42:02 am »
When I start up CSGO the fps is in the top corner of the screen



However when I start/join a game it doesn't show



HOWEVER. If I open the scoreboard or console it shows up



This is really annoying because I can't tell if the program is still recording whilst playing.
Please help!

Sarias89

  • Noob
  • *
  • Posts: 46
Re: CSGO: FPS overlay HELP
« Reply #1 on: October 27, 2015, 09:48:47 am »
If you do not see the numbers in the game, he no longer takes up or does not provide an option to record.

If this works as you say, then try some games out whether it's different when you play in windowed mode.
_________________________
Betriebssystem: Windows 7
Mainboard: ASROCK N68C-GS FX
Prozessor: AMD FX-4300
Grafikkarte: MSI Readon R9 280 Gaming 3GB
Arbeitsspeicher: DDR3 Kingston 8GB

P3NGUIN

  • Noob
  • *
  • Posts: 3
Re: CSGO: FPS overlay HELP
« Reply #2 on: October 27, 2015, 09:53:14 am »
I can still record with this... If i press the hotkey to record, it records the game... just doesn't show the fps :/
I'll check another game though

Sarias89

  • Noob
  • *
  • Posts: 46
Re: CSGO: FPS overlay HELP
« Reply #3 on: October 27, 2015, 09:55:44 am »
Did I just really understood that he receives anyway?
That would be really very strange.
I hope yes that dasnäste update coming soon and eliminates a bunch of problems.
_________________________
Betriebssystem: Windows 7
Mainboard: ASROCK N68C-GS FX
Prozessor: AMD FX-4300
Grafikkarte: MSI Readon R9 280 Gaming 3GB
Arbeitsspeicher: DDR3 Kingston 8GB

P3NGUIN

  • Noob
  • *
  • Posts: 3
Re: CSGO: FPS overlay HELP
« Reply #4 on: October 27, 2015, 10:01:28 am »
I just checked DayZ and that seemed to work perfectly fine for it... However I still don't understand why it doesn't show up in game for CSGO

Sarias89

  • Noob
  • *
  • Posts: 46
Re: CSGO: FPS overlay HELP
« Reply #5 on: October 27, 2015, 10:05:39 am »
dxtory as I said so has some problems for whatever reason. on some of my problems, I have found no solution and the support could not help also.
_________________________
Betriebssystem: Windows 7
Mainboard: ASROCK N68C-GS FX
Prozessor: AMD FX-4300
Grafikkarte: MSI Readon R9 280 Gaming 3GB
Arbeitsspeicher: DDR3 Kingston 8GB