Author Topic: !GPU and !ENCODE error at the same time.  (Read 5353 times)

DenSeMi

  • Noob
  • *
  • Posts: 10
Re: !GPU and !ENCODE error at the same time.
« Reply #15 on: November 11, 2016, 07:17:04 am »
Ok, UtVideo is going to be my last try.
Can you also send me a proper tutorial video for the best settings in this case?

thanks again!

ClassifyLP

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 241
    • ClassifyLP on YouTube
Re: !GPU and !ENCODE error at the same time.
« Reply #16 on: November 11, 2016, 11:03:19 pm »
UtVideo shows settings as multiple codec versions. "YUV420 BT.709 VCM" (64-bit) is what I would record in.

Malix

  • Monster
  • ****
  • Posts: 403
    • Youtube channel
Re: !GPU and !ENCODE error at the same time.
« Reply #17 on: November 12, 2016, 12:04:19 am »
UtVideo shows settings as multiple codec versions. "YUV420 BT.709 VCM" (64-bit) is what I would record in.

and to add: 2-4 frame divide (depending on cpu, of course, this is basically the "threads" setting)

Then its probably up to the user if they value compression ratio or decoding speed. To me, the decoding speed (ie. predict left) is better as it does speed up editing quite a bit.

But then again, imo MagicYUV > UTVideo, any day. :)
« Last Edit: November 12, 2016, 12:10:16 am by Malix »

DenSeMi

  • Noob
  • *
  • Posts: 10
Re: !GPU and !ENCODE error at the same time.
« Reply #18 on: November 12, 2016, 01:59:35 pm »
Tried Utvideo. Still same errors.. I Think its a hardware problem :(
However I can still play my games without any error, it only accours with recording. Nevertheless, thanks for are yur help guys.

Is it possible to get a refund?