ExKode Forum

Dxtory => Help & Support => Topic started by: JansenGaming on August 13, 2015, 04:02:30 am

Title: Dragon Ager 3 - DxTory no longer works
Post by: JansenGaming on August 13, 2015, 04:02:30 am
Dxtory no longer works with Dragon Age 3 (at least not in Windows 10). Can anyone confirm on Windows 7?
Title: Re: Dragon Ager 3 - DxTory no longer works
Post by: ExKoder on August 13, 2015, 02:05:13 pm
Disable Origin ingame overlay