Author Topic: AVIMux Fails to build complete video !  (Read 684 times)

olimori12

  • Noob
  • *
  • Posts: 7
AVIMux Fails to build complete video !
« on: April 09, 2016, 02:14:24 pm »
Hello ! So when i was recording games i couldnt hear my voice , just the game sound and i found out using AVIMux fixes the issue so i did and it actually works but the problem is that it only make the video up to 3 min and 3 seconds  , and the original video is actually almost 9 minutes . Any idea how to solve it ? Heres a screenshot of my dxtory , you can see on the sceenshot video length 8 min and 40 sec , but for some reason it only does up to 3 min and 3 sec and then it says ' complete ' . Let me know if you have a solution ! Thanks !

http://imgur.com/XM1iUEr
« Last Edit: April 09, 2016, 02:19:31 pm by olimori12 »

Takedown

  • Monster
  • ****
  • Posts: 274
Re: AVIMux Fails to build complete video !
« Reply #1 on: April 10, 2016, 02:29:02 pm »
What are you trying to do with your video ?  If you're re-encoding before upload, there are better options than Avimux.

If you simply want to check to make sure all audio streams are intact you can try VLC
https://misterhenson.files.wordpress.com/2013/04/untitlecd.png

or if you want more file information try MediaInfo
http://www.streaminglearningcenter.com/articles/video---two-free-video-analysis-tools-mediainfo-and-bitrate-viewer.html
« Last Edit: April 10, 2016, 02:37:06 pm by Takedown »
Using Windows 10 ?  Try the latest version first http://exkode.com/dxtory-downloads-en.html